Disclaimer

Sfat medical

Informațiile de pe acest site web au doar scop informativ și nu trebuie considerate ca un substitut pentru sfatul medical profesional. Utilizatorii sunt responsabili pentru modul în care utilizează informațiile furnizate. Consultați un profesionist calificat din domeniul sănătății înainte de a începe orice dietă sau regim de exerciții fizice.

Produse

Produsele noastre nu au scopul de a diagnostica, trata sau preveni orice boli. Nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Dacă aveți probleme de sănătate, consultați un medic. Nu suntem răspunzători pentru nicio daune rezultate din utilizarea necorespunzătoare a conținutului sau produselor noastre.

Linkuri externe

Legăturile către alte site-uri web nu implică aprobare. Nu suntem responsabili pentru conținutul site-urilor web cu linkuri, iar includerea acestor link-uri nu implică nicio responsabilitate comună din partea noastră.

Material publicitar

Materialele promotionale de pe acest site nu sunt sfaturi medicale. Citiți întotdeauna eticheta și urmați instrucțiunile înainte de a utiliza orice produs. Nu ne ocupăm de livrarea produselor sau de colectarea plăților și nu putem fi făcuți responsabili pentru orice daune fizice sau morale rezultate din utilizarea necorespunzătoare a conținutului publicat sau a produselor sponsorizate.

Informații suplimentare

Suplimentele alimentare sunt destinate să suplimenteze o dietă normală și nu posedă proprietăți terapeutice sau medicale. Produsele prezentate nu sunt medicamente și nu trebuie să înlocuiască medicamentele. Nu suntem responsabili pentru informațiile prezentate pe site-ul producătorului.

Exonerare de responsabilitate pentru publicitate

Acest site web poate folosi tehnici de povestire în reclamele sale. Evaluările clienților și experților pot fi extrase de pe site-urile web ale companiei-mamă.