Forum
Dragii mei,
Va multumesc ca ati ramas alaturi de mine si ca v-ati pastrat viu interesul pentru problemele tarii.
Va indemn in continuare sa nu promovati pe acest site sau pe oricare altul nici un fel mesaje care au un caracter rasist, obscen, xenofob sau discriminatoriu de orice fel. Am convingerea ca romanii, indiferent de simpatiile politice, sunt toleranti si deschisi, ca traiesc si gandesc in concordanta cu valorile europene. Toleranta este o valoare europeana fundamentala si va indemn pe toti sa fiti promotorii acestei valori.
Traian Basescu
Presedintele Romaniei
Din cauza faptului că mulţi dintre utilizatorii acestui forum folosesc încontinuu un limbaj indecent, administratorii acestei pagini au decis schimbarea sistemului de postare de mesaje (vezi arhiva).
Pentru a posta mesaje, utilizatorii trebuie să îşi creeze cont de utilizator. Conturile care vor încălca regulile de mai jos vor fi blocate.
nituleac 9.02.2010 09:25 ce face Obiectiva
nituleac 9.02.2010 09:24 unde este Stephania
nituleac 9.02.2010 09:24 Unde este DI ?
nituleac 9.02.2010 09:24 ce face desteptul Mihai?
nituleac 9.02.2010 09:23 ce mai face golanul de Remo ?
nituleac 9.02.2010 09:23 unde este tampitul de Ame ?
nituleac 9.02.2010 09:22 unde este Eden ?
nituleac 9.02.2010 09:22 Unde este Australianul
nituleac 9.02.2010 09:21 unde este Gopolino ?
nituleac 9.02.2010 09:21 unde este Mutulica ?
nituleac 9.02.2010 09:20 nu este loc aici pentru PSD-isti
Dorinai 9.02.2010 09:20 Hai PSD-ul
nituleac 9.02.2010 09:17 007licencetokill 9.02.2010 08:57....bai ca mare dreptate mai ai
Dorinai 9.02.2010 09:15 e cineva pe aici ?
Dorinai 9.02.2010 09:15 Degeaba ne multumesti ca am ramas alaturi de tine si ca n-ai pastrat viu interesul pentru problemele tarii...ca pina acum ne-ai dezamagit rau de tot
Dorinai 9.02.2010 09:13 Buna Dimineata
anti-basescu111 9.02.2010 08:55 basescule esti o scarba nenorocita!ce-ai putut sa le faci bietilor catei in 2001!tu nu esti om esti drac cu chip de om si a aparut la stiri ca vrei s-o faci si acuma!nenorocitule!
URTIMUD37 9.02.2010 07:49 Mulţi care au absolvit o facultate brusc pretind să li se asigre un loc de muncă. Puţini dintre ei realizează că o diplomă arată că ai absolvit cursrile unei şcoli şi nici decum nu arată ceea ce şti să faci. Am cunoscut un tânăr care a absolvit facultatea de manegement inclusiv masteratul. A realizat că este greu să găsesă un post în specialitate şi ca atare s-a angajat barman. Am cunoscut un tânăr care are doctoratul în meserie dar nu s-a ruşinat să pună mâna pe ferăstrău pentru a-şi construi o casă.
URTIMUD37 9.02.2010 07:44 007licencetokill - greşeală tinere simpatic, nu ignoranţa ne distruge, ci priceperea. Toată lumea se pricepe la toate. Oriunde ai merge fiecare se pricepe atât de bine încât nu mai este nevoie să se apeleze la specialişti. Trebuie construită o rachetă? Mergi la orice ciţ de stradă şi găseşti specialişti. Trebuie construită o autostradă, aceeaşi, devin subit specialişti. Toţi sunt specialişti în a da indicaţii, mai puţin în a pune osul la muncă.
Leta 9.02.2010 07:21 007... le dam satisfactie si nu merita.... mai consumam si energie inutil... pupici... plec la serviciu.... si pentru noi.... o preafrumoasa si armonioasa zi violet!
Leta 9.02.2010 07:18 007... buna!... nu te mai enerva, lasa ziua ,,sa curga,, frumos....Da-i incolo!
Leta 9.02.2010 07:03 ROMANIA,BUNA DIMINEATA!
ovibro 9.02.2010 02:04 Am totusi incredere in mintea romanului de pe urma care atunci cand se va simti din nou cu cutitul la os va sterge odata pentru totdeauna flacara portocalie sau violeta, pentru ca avem o tara atat de frumoasa dar condusa de niste inculti jegosi si nesimtiti! ROMANI, TREZITI-VA, pentru ca niciodata nu e prea tarziu! TIMISOARA si ARADUL va sprijina si asteapta un semnal! DUMNEZEU SA II BINECUVANTEZE pe adevaratii romani si sa le dea intelepciune si putere atunci cand e nevoie!JOS CU EI!
ovibro 9.02.2010 02:03 Cunosc PDL-isti care au fost inflacarati cu Base si care acum isi blestema zilele pentru ca chiorul are ochi doar pentru oamenii lui si lasa poporul sa moara de foame si ii scoate in strazi, dar sa nu uitam ca orice are o limita si atunci cand poporul se desteapta si isi aduce aminte de tirania ceausista de 25 de ani va face uitata revolutia din 1989 si va curata tirania Basescu daca trebuie din nou cu jertfele celor tineri, dar romani noi ne jertfim zilnic fara sa va dati seama pentru a umple buzunarele mogulilor BASESTI!
ovibro 9.02.2010 02:02 Traian Basescu, al doliea Nicolae Ceausescu, dar mai dictator si mai pervers, pentru ca Ceausescu imprumuta bani pentru popor, ii cheltuia cu poporul si ii returna cu poporul, in schimb acest chior imprumuta bani pentru curvele lui analfabete, aghiotantii si finii lui, paravan pentru afacerile hotilor si locotenentilor lui, dar sa nu uitam ca roata vietii se invarte si cum au patit-o atatia mari regi si imparati, sa nu credeti romani ca nu ii va veni randul si nu vom scapa de Popey marinarul si Emic Boc, prostul companiei Basesti, care asa cum a cazut in emisiunea lui Andrei Gheorghe, va cadea la fel si el si restul gastii de curve, mincinosi,corupti,analfabeti si fara caracter din varful piramidie false pe care au creat-o in jurul lor, doar ca de data asta va durea mai rau
Login
Dacă ai deja cont pe romanipentru.basescu.ro,
îl poţi folosi şi aici.
AM SCRIS PE TWITTER

Te rog să aştepți până mi se încarcă tweet-urile.